ZinHS

06-50747028 - info@zinhs.nl

 

Wie ben ik ?

 

 

 

Ja waar begin je dan, je ziet op andere sites altijd van die prachtige verhalen over wie diegene dan is. Netjes geformuleerd en geordend. Maar ergens denk ik ook dat je het dicht bij jezelf moet houden.

 

Dus ja, wie is Kelly ?

 

Ik ben Kelly Renes, 30 jaar en een alleenstaande moeder van drie prachtige dochters, maar eigenlijk zegt dat nog niet zoveel. Al helemaal niet over waarom ik deze site heb opgezet en mezelf heb ingeschreven bij de KVK.

 

Ik weet al jaren dat ik HSP ben. Ik kan me eigenlijk niet heugen of ik het ooit niet geweten heb. Het is altijd een stukje, of eigenlijk een heel stuk van mij geweest en nog steeds. Het maakt me tot wie ik ben en het maakt me tot waar ik nu sta en de keuze maak om voor mezelf te beginnen.

 

Ik heb HSP jaren als zwakte gezien, schamen is misschien een groot woord, maar trots was ik er niet op. Ik voelde me anders, was niet zoals de rest. Nu weet ik dat ik niet zwak ben en me er niet voor hoef te schamen. Dit is wie ik ben.

 

Hoe anderen mij omschrijven;

Gevoelig, perfectionistisch, doorzetter, zorgzaam, betrouwbaar, geduldig, eerlijk, spontaan, liefdevol, behulpzaam, sterk, ambitieus, zelfstandig, empatisch, lief en sociaal.